Éberebb a bagolynál is – Megérkezett a Guarana No Sleep energiaital

Négy izgalmas ízzel debütál a Guarana No Sleep energiaital, a Szentkirályi Magyarország italportfóliójának legújabb terméke. A vásárlók az összes nagyobb üzletlánc polcain farkasszemet nézhetnek a fekete bagollyal, amely éjjel-nappal éberen figyel az italok csomagolásán.

Funkcionális összetevőkkel dúsított energiaitalokkal bővíti italportfólióját a Szentkirályi Magyarország. Az idei év elején forgalomba kerülő Guarana No Sleep energiaitalok 100 milliliterenkénti 32 milligrammos koffeintartalmukkal hoznak új lendületet a mindennapokba. A fogyasztók négyféle prémium ízesítésből választhatnak: a klasszikus tuttifrutti cukorral és cukormentes változatban is elérhető, míg a különlegesebb ízek kedvelői a kaktusz és a maca kivonattal dúsított passiógyümölcs ízesítésű italok segítségével kóstolhatnak bele a Guarana-életérzésbe.

Az alkoholmentes italok között az egyik legkimagaslóbb növekedést mutató kategória az energiaitaloké, így egyértelmű volt számunkra, hogy ezen a területen is eleget teszünk a vásárlók igényeinek. Bízunk benne, hogy prémium ízprofiljának és feltűnő csomagolásának köszönhetően a Guarana No Sleep nem csak a fogyasztókat, hanem az egész energiaital-piacot is felrázza majd” – mondta Perge Dániel, a Guarana brand menedzsere.

A Guarana márkakommunikációjának fő eleme a csomagoláson is megtalálható fekete bagoly, melynek hangvétele egyedülálló a hazai reklámpiaci szakmában. A brand kommunikációját szellemes humor, irónia és az átlagostól való eltérés jellemzi. Jól tükrözi ezt a bagoly személyes filozófiája is: kövesd a belső baglyod!

A Guarana No Sleep energiaitalok jelenleg a Spar és Auchan nagyáruházakban, valamint számos független kisboltban és vendéglátóhelyen elérhetők, miközben a folyamatos bővítésnek köszönhetően zajlik a termék országos lefedettségének kiépítése.