Ajándék laptoppal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit Balogh Levente

Kilencedik éve ajándékozza meg laptoppal a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő eredménnyel végző tanulóit Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország vállalatcsoport tulajdonosa.

Idén két tanuló, Németh Sándor és Pusztai László zárta kitűnő eredménnyel az általános iskolai tanévet. A kiemelkedő tanulmányi teljesítményt ebben az évben is ajándék laptoppal honorálta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország tulajdonosa, aki számára kiemelten fontos a magyar gyerekek támogatása.

 A tehetségek és a magyar sikerek támogatása mindig a szívemhez közel álló ügy volt, ezért örömmel tölt el, hogy ezzel a gesztussal hozzájárulhatok a gyerekek fejlődéséhez és a tanulás iránti lelkesedésük fenntartásához. Jó látni, hogy örömet szerzek az ajándékkal, és hozzátehetek a jövőben elért eredményeikhez” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország tulajdonosa.

Mindkét diák mérnöki pályára készül, Németh Sándor tanulmányait a kecskeméti Kandó Kálmán Gimnáziumban folytatja, Pusztai László pedig a kiskunfélegyházi Szent Benedek Középiskolában tanul tovább.

A Szentkirályi Magyarország számára hagyománnyá vált a jótékonykodás és a gyermekek segítése, számos más kezdeményes mellett a szentkirályi diákok tanulmányait immár kilenc éve támogatják.